Inschrijving Spaghetti-avond 19/11/2016

KSA Rafiki nodigt u graag uit op haar jaarlijkse spaghetti-avond! Die gaat net als vorig jaar door in De Schelpe, Eernegemweg 30 te Snellegem om 18.30u.

Daar kunt u genieten van een lekker glaasje aperitief bij het binnenkomen en de enige echte KSA Rafiki Bolognaise of de heerlijke vegetarische variant, à volonté wel te verstaan. Dit kan voor een mooie prijs van € 10,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 7,00.

Verder op de avond volgt een spetterende show van onze leden, een tombola met leuke prijzen en natuurlijk ook een prachtig foto-momentje met de mooiste, zotste en vuilste kampfoto’s van deze zomer.

Wie de kampfoto’s wil kopen, kan dit voor de symbolische prijs van € 1,00. LET OP! Jullie brengen zelf een USB-Stick mee, waar je aan de bonnetjes de foto-voorstelling + foto’s apart kan overzetten op je eigen USB/harde schijf. Zorg voor een USB-stick met genoeg vrije ruimte!

Inschrijven doe je met het extra bijgevoegd inschrijvingsformulier. Dit ten laatste tegen zondag 6 november.

Let wel! De plaatsen zijn beperkt!

Hopelijk tot dan!

De leiding van KSA Rafiki

Vul de naam van je dochter(s) in en zet tussen haakjes in welke groep ze zit. (bv. Emma Peters (Springers))
0 personen1 persoon2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
Spaghetti Bolognaise (€10,00) *
Spaghetii Vegetarisch (€10,00) *
Spaghetti Kids Bolognaise (€7,00) *
Spaghetti Kids Vegetarisch (€7,00) *
Duid telkens aan met hoeveel personen je een bepaalde spaghetti wil. De spaghetti Kids Bolognaise en spaghetti Kids Vegetarisch zijn voor kinderen tot 12 jaar.
Als u de foto's wil vragen wij om een stick mee te brengen naar de spaghetti-avond. Zorg dat er genoeg vrije ruimte is, zodat we gemakkelijk de foto's kunnen overzetten.
We vragen u even uit te rekenen hoeveel u in het totaal moet betalen en dit hier in te vullen. Dit bedrag kan dan cash betaald worden op de dag zelf aan de ingang.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.