Evenementen

Kermisactie

Kermis in Varsenare staat gelijk aan ons startweekend! De zaterdag is het dan onze eerste activiteit en de zondag voorzien we graag iedereen van een hapje en een drankje op ons zonneterras! Deze kan je steeds vinden aan onze lokalen! 

Iedereen is hier welkom! Van jong tot oud, jongens, meisjes, leden en niet-leden! 

 

Spaghettiavond

In november is het tijd voor onze spetterende spaghettiavond! Een hele avond genieten van zelfgemaakte spaghetti à volonté, dansjes van alle groepen én de foto’s van ons zomerkamp! Dit kan je toch niet missen!?

De leden ontvangen op de activiteit een uitnodiging waar meer informatie op staat hoe je kan inschrijven om deze geweldige avond niet te missen! 

Das Boum

Voor de wat oudere leden (lees +16-jarigen) is er onze fuif! Deze gaat steeds door in het Vrijetijdscentrum te Jabbeke en is al reeds enkele jaren een vaste waarde in het uitgangsleven in Jabbeke. Gezellig een dansje doen, iets drinken en terwijl onze KSA steunen, een betere combinatie bestaat niet!

Snoepjesverkoop

Elk jaar gaan we op pad om lekkere snoepjes te verkopen. Deze opbrengst gaat volledig naar ons kamp en zorgt ervoor dat we leuke dingen kunnen doen op kamp en tof materiaal kunnen aankopen! Een zakje gemengde snoepjes van 250 gram kost €2,5. Eenmaal we dichter bij de snoepverkoop zijn komt er meer informatie hoe je voordien kan bestellen.