ZOMERBAR

Tijdens het vierde weekend van september kan je niet enkel terecht op de kermis van Varsenare, maar ook bij ons aan de lokalen. Op zondag kan je komen genieten op ons zomerterras van een hapje en drankje. Daarnaast is er ook een springkasteel, grimme, visput… aanwezig voor de jongeren onder ons. 

Echt iedereen is hier welkom! Van jong tot oud, jongens, meisjes, leden en niet-leden… 

 

SPAGHETTIAVOND

In november is het tijd voor onze jaarlijkse spaghettiavond! Hier kom je genieten van onze verse spaghetti bolognaise à volonté, dansjes van alle groepen, een diashow met foto’s van afgelopen zomerkamp en een tombola! Dit kan je toch niet missen!?

DAS BOUM

Voor de wat oudere leden is er onze jaarlijkse fuif ‘Das Boum’! Deze gaat steeds door in het Vrijetijdscentrum te Jabbeke en is al reeds enkele jaren een vaste waarde in het uitgangsleven van Jabbeke. Gezellig een dansje doen, iets drinken en terwijl onze KSA steunen, een betere combinatie bestaat er niet!

SNOEPVERKOOP

Elk jaar gaan we op pad om lekkere snoepjes te verkopen in Varsenare en omstreken! Deze opbrengst gaat volledig naar ons zomerkamp en zorgt er dus voor dat we leuk nieuw materiaal kunnen aankopen en leuke extraatjes kunnen voorzien op kamp.