Simmers

Leeftijd:

3e en 4e middelbaar

 

De simmers zijn tienermeisjes van het 3e en 4middelbaar. Tweewekelijks hebben ze activiteit die wat variabeler is van uren en dus ook al vaker ’s avonds doorgaat. Op hun leeftijd hebben ze al wat meer verantwoordelijkheid. Hierop wordt ingespeeld in de activiteiten, ook mogen ze zelf eens wat organiseren, bijvoorbeeld een carwash of een baravond.

Typische activiteiten voor simmers zijn onder andere stadspelen, dropping, Jim-Sim-Aspiweekend… Om de 2 jaar hebben de simmers ook de kans om op Joepie te gaan. Dit is een wandeltocht van ongeveer 100 km gespreid over 4 dagen georganiseerd door KSA Nationaal. Het doel van deze wandeltocht is van stad X naar Y geraken. Dit is een ervaring die je tot het uiterste doet gaan, maar toch iedereen op zijn eigen manier ervaart. Deze wandeltocht behoort tot het CV van een echt KSA’er.

Deze groep gaat maar 2 jaarlijks op 10-daagse tentenkamp, want het andere jaar gaan ze op fietstocht doorheen het mooie landschap van Friesland. Dit is een unieke ervaring die zorgt voor een extra groepsgevoel tussen leden, maar ook met de leiding.

​Hopelijk tot binnenkort en vele groetjes van het simteam!

​De simleidsters van dit jaar zijn Britt, Aude en Jill 

Klik op hun naam voor meer informatie of ga naar de leidingspagina! 

Activiteiten 2020-2021

 

De activiteiten komen binnenkort online!